Springkussen huren Coevorden

Op zoek naar een leuk springkussen in de buurt van Coevorden? Zoek dan niet verder! DTA Verhuur heeft meerdere gave springkussens beschikbaar tegen prima prijzen! Bekijk meteen ons assortiment springkussens en reserveer gemakkelijk via de site. Afrekenen doe je pas bij het afhalen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Meteen springkussens bekijken

Diverse springkussens beschikbaar

Bij DTA Verhuur hebben we meerdere springkussens die je kunt huren. Zo hebben we een Giraffe met leuke kleuren, in de vorm van een Giraffe uiteraard. Deze heeft de meeste springruimte, dus wil je vooral flink kunnen springen, dan is dit een goede keuze! Daarnaast hebben we ook twee Multiplay springkussens in een krokodil -en een vliegtuigthema. Deze hebben naast ruimte om te springen, ook allerlei obstakels om langs of over te klauteren voor de kinderen.

Snel bereikbaar vanuit Coevorden

Wij zijn gevestigd in Dalerveen. Vanuit Coevorden is dat ongeveer tien minuutjes met de auto. Bij ons terrein is voldoende ruimte, dus ook als je niet erg handig bent in het rijden met een aanhanger dan kom je gemakkelijk weg. Uiteraard kunnen we helpen met het aankoppelen.

Goedgekeurde springkussens in Coevorden

Onze springkussens zijn allen goedgekeurd en dus veilig om bij een kinderfeestje, familiedag of andere feestelijke gelegenheid te gebruiken. Elk springkussen ligt op een eigen aanhanger met 7 polige stekker en een net voor het vervoer. Zelf moet je natuurlijk wel een kentekenplaat en trekhaak hebben om het springkussen te vervoeren. Hiervoor ben je zelf verantwoordelijk, want zelfs al is het maar een klein stukje rijden naar Coevorden, er kan altijd iets gebeuren.

Bekijk nu onze springkussens

Giraffe springkussen

Giraffe springkussen

Multifun springkussen vliegtuig

Multifun springkussen vliegtuig

Multifun springkussen Krokodil

Multifun springkussen Krokodil

Contactgegevens
DTA-Verhuur
N.A.M.-weg 15
7755 PT Dalerveen
Tel: 06-12040713
E-mail: info@dta-verhuur.nl
Social media