Springkussen huren Emmen

Een springkussen huren voor gebruik in de regio Emmen? Dan kun je bij ons terecht! Vanaf Emmen rijd je in een kwartier naar Dalerveen voor een prima aanbod van springkussens tegen prima prijzen! Ook allerlei andere verhuurobjecten vind je op onze site.

Bekijk onze springkussens en reserveer meteen

Diverse springkussens

Wij hebben een mooi aanbod van springkussens in verschillende thema’s. Welke is favoriet? Dat verschilt helemaal per kind! We hebben een Multiplay Vliegtuig in blauwe en oranje kleuren met allerlei objecten erin om mee te spelen en zelfs een glijbaan! Natuurlijk is er ook nog voldoende ruimte om lekker te kunnen springen! Verder hebben we ook een Multiplay in Krokodil thema met glijbaan en een parcours. Uiteraard in mooie frisse kleuren. De Giraffe is iets meer simpel van opzet, maar nog steeds erg leuk en vrolijk om te zien met volop springruimte.

Snel bereikbaar voor Emmen

We zijn dan wel niet in Emmen zelf gevestigd, maar ook voor de regio Emmen zijn we prima bereikbaar! Om binnen Emmen ergens te komen ben je door alle stoplichten al snel even lang onderweg als naar Dalerveen, dus je bent snel bij ons! Vanuit Emmen kun je al na een kwartier bij Dalverveen zijn. Voordeel is dat we veel ruimte hebben, dus als je het lastig vindt om met de aanhanger te manoeuvreren, dan scheelt dat enorm: er is ruimte genoeg.

Veilige springkussens voor Emmen

Wist je dat een springkussen goedgekeurd moet zijn? Niet iedereen is daarvan op de hoogte, maar deze keuring zorgt ervoor dat een springkussen veilig gebruikt kan worden. Voor de regio Emmen hebben wij alleen maar goedgekeurde springkussens te huur.

Compleet met vervoer

Uiteraard zijn ze allen voorzien van een eigen aanhanger, dus als je meerdere springkussens wilt huren dan is dat geen probleem! De aanhangers zijn voorzien van standaard 7-polige stekkers en een net voor tijdens het vervoer. Uiteraard heb je zelf een trekhaak en kentekenplaat nodig. Heb je nog vragen over onze springkussens? Neem gerust contact op of reserveer meteen via de website.

Springkussens bekijken

Giraffe springkussen

Giraffe springkussen

Multifun springkussen vliegtuig

Multifun springkussen vliegtuig

Multifun springkussen Krokodil

Multifun springkussen Krokodil

Contactgegevens
DTA-Verhuur
N.A.M.-weg 15
7755 PT Dalerveen
Tel: 06-12040713
E-mail: info@dta-verhuur.nl
Social media