Springkussen huren voor Hardenberg

Kinderen van een grote leeftijdsgroep kunnen zich nog steeds uren vermaken met een springkussen! Een prima en voordelig idee voor een familie,- buurt,- of clubfeest. Ben je op zoek naar één of meer springkussens om te huren voor gebruik in Hardenberg? Dan kunnen wij je helpen!

Diverse springkussens te huur

Het mooie aan een springkussen is dat deze ook zorgt voor beweging van de kinderen. Veel beter dan  achter een beeldscherm zitten! Bovendien zorgt spelen op een springkussen voor interactie tussen de kids, wat ook erg goed is voor de sociale vaardigheden. Ook zijn er springkussens waarop je niet alleen lekker kunt springen,  maar waar ook allerlei uitdagende vormen in zijn te vinden. Zo hebben we bij DTA Verhuur bijvoorbeeld een opblaasvliegtuig met binnen in het springkussen nog een klein vliegtuig, waarop kinderen kunnen proberen te gaan zitten en pilaren om bijvoorbeeld mee te boksen. Ook heeft dit Multifun opblaasbaar springkussen een glijbaan. Behalve het vliegtuigspringkussen hebben we ook een giraffe en krokodil in de verhuur. Uiteraard is het mogelijk meerdere objecten tegelijk te huren. Je kunt meteen via de site reserveren, let op dat je er op tijd bij bent, want we merken dat veel mensen op dezelfde dagen iets organiseren. Betaling hoeft pas bij het ophalen. We hebben ook diverse andere spellen en verhuurobjecten om je feest compleet te maken.

Bekijk het aanbod en reserveer

Gemakkelijk voor Hardenberg

We zijn gevestigd in Dalerveen, wat snel en gemakkelijk bereikbaar is vanuit Hardenberg. Je hoeft niet met de aanhanger door drukke straten en er is voldoende ruimte om met de aanhanger met springkussen te draaien bij ons magazijn. Ook voor de niet geoefende aanhangerchauffeur is dit prima te doen! Heb je een springkussen nodig in de buurt van Hardenberg? Dan is DTA Verhuur dus een prima idee!

Bekijk de springkussens

Veilig springkussen huren

Je bezeren aan een springkussen gebeurt niet snel. Doordat het een opblaasbaar object is, zijn er geen scherpe kanten en is alles rond en zacht. De springkussens die wij verhuren zijn tevens op zo’n manier vormgegeven dat er vanaf vallen vanaf hoogte niet mogelijk is bij normaal gebruik. Al onze springkussens zijn uiteraard ook goedgekeurd voor veilig gebruik en ook de aanhangers zijn veilig en voorzien van standaard 7-polige stekkers voor de verlichting, zodat het vervoer ván en náár Hardenberg ook veilig plaats kan vinden.

Giraffe springkussen

Giraffe springkussen

Multifun springkussen vliegtuig

Multifun springkussen vliegtuig

Multifun springkussen Krokodil

Multifun springkussen Krokodil

Contactgegevens
DTA-Verhuur
N.A.M.-weg 15
7755 PT Dalerveen
Tel: 06-12040713
E-mail: info@dta-verhuur.nl
Social media