Springkussen huren Drenthe

In Drenthe op zoek naar een springkussen? Bij DTA Verhuur in Dalerveen vind je keuze uit diverse uitdagende en veilige springkussens, die voordelig kunnen worden gehuurd. Bovendien is Dalerveen goed en snel bereikbaar voor een groot deel van Drenthe.

Bekijk het aanbod springkussens

Diverse springkussens te huur

Wij hebben verschillende springkussens te huur en we merken dat ieder kind een eigen favoriet heeft, dus het is een goed idee om de kinderen zelf mee te laten beslissen welke je reserveert! Zo is het avontuurlijke Multiplay springkussen “Vliegtuig” zeer in trek, want hier is niet alleen ruimte om te springen, maar er zijn ook allerlei vormen om tegenaan te boksen en er is een glijbaan. Bovenop het overdekte springkussen is een mooi vliegtuig te zien. Daarnaast hebben we een Giraffe, welke iets simpeler is en daardoor veel ruimte biedt om gewoon lekker te springen. Het is verstandig op tijd je springkussen te reserveren, je hoeft dan niet meteen te betalen.

Springkussenverhuurbedrijf in Drenthe

DTA staat voor Daan, Thijs en Anne, zij zijn de kinderen van Henk en Gerlinde Wanders. Een echt Drents stel dat het springkussenverhuurbedrijf is begonnen als spaarpotje voor hun kids. De opbrengsten zijn dan ook bedoeld om de kinderen in de toekomst een steuntje in de rug te geven wanneer ze bijvoorbeeld toe zijn aan de eerste auto of aan het kopen of inrichten van een woning. Een leuke manier om iets te sparen en wanneer de kinderen groot genoeg zijn, kunnen ze zelf ook een deel van de werkzaamheden van DTA uitvoeren. Als je een springkussen wilt huren in Drenthe is het wellicht leuk om te weten dat DTA-verhuur opgericht is vanuit dit oogpunt. Voor en door kinderen als het ware!

Veilige, makkelijk te vervoeren springkussens

Al onze springkussens zijn goedgekeurd en kunnen veilig worden gebruikt. Ook hebben we goede aanhangers waarop de springkussens kunnen worden vervoerd. Deze zijn voorzien van de bekende 7-polige stekker en je kunt gemakkelijk je eigen kentekenplaat hierop bevestigen. Op ons terrein hoeft niet ingewikkeld te worden gemanoeuvreerd bij het halen en brengen.

Ook andere verhuurproducten

We hebben inmiddels ook leuke Oudhollandse spellen te huur. Handig wanneer je bijvoorbeeld een familie- of buurtfeest houdt, waarbij je niet alleen een springkussen voor de jeugd wilt huren, maar ook vermaak voor de oudere gasten.

Bekijk ons verhuuraanbod

Giraffe springkussen

Giraffe springkussen

Multifun springkussen vliegtuig

Multifun springkussen vliegtuig

Multifun springkussen Krokodil

Multifun springkussen Krokodil

Contactgegevens
DTA-Verhuur
N.A.M.-weg 15
7755 PT Dalerveen
Tel: 06-12040713
E-mail: info@dta-verhuur.nl
Social media